Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Productinfo

De Chuva regenjassen zijn gemaakt van stoffen, die met de grootste zorg zijn uitgezocht. Dit zijn kwalitatief zeer goede materialen die 100% wind- en waterdicht zijn. Echter tijdens de vervaardiging van de regenjas worden de stoffen aan elkaar genaaid. Deze naden kunnen altijd wat water doorlaten bij een forse regenbui. Maar voor een gemiddelde regenbui zijn de jassen zeker waterafstotend.  Ook zijn de jassen ademend, doordat de stof gedeeltelijk elastisch is. Niet alleen hebben wij voor productie de waterbestendigheid van de stoffen onder de douche getest. Ook zijn wij als ontwerpers van Chuva Rainstyle niet te beroerd geweest om het ademend gehalte van de stoffen te testen tijdens een flinke fietstocht in de regen.
In tegenstelling tot de meestal saaie en niet flatteuze regenjassen die op de markt zijn is de Chuva Rainstyle regenjas juist hartstikke modieus! De jas is ontworpen in het model van een trenchcoat die door de combinatie van materialen en kleuren stoer én vrouwelijk is!
Naast de kwaliteit van de stoffen is het ook belangrijk om onderscheidend te zijn. Daarom probeert Chuva altijd een uniek detail (een leuk knoopje, een flitsende stopper, een kinky voering) aan de regenjassen toe te voegen. Bovendien wordt van elk model jas, maar een beperkt aantal geproduceerd. Hierdoor kom jij niet snel iemand tegen met dezelfde soort jas.